AW Media – Danmarks sundeste arbejdsplads 2018

Dk Sundeste Arbejdsplads

Tirsdag morgen startede på utraditionel vis hos AW Media i Valby, da Glen Michaelsen og Rasmus Hultquist stillede op til et “løbende” interview, som blev sendt på P4.

Hos AW Media er vi nemlig blevet kåret til regionsvindere, og er dermed gået videre i kampen om at blive Danmarks sundeste arbejdsplads 2018. Prisen er blevet tildelt på baggrund af løbeklubben TURC (The Unambitious Running Club), et initiativ stiftet af to medarbejdere hos AW Media. Du kan læse mere om prisen og vores sunde initiativer her.

Idéen bag TURC

TURC er en løbeklub hvor mantraet er, at alle skal kunne være med. Løbeklubben blev stiftet i 2017 siden da, har ansatte haft muligheden for, at deltage i en fælles løbetur, hver tirsdag og torsdag, som henholdsvis består af en kort rute (2,5 km) og en lang rute (5 km).  

For variationens skyld, bliver der hver måned lavet en ny rute og så er det ellers TURC-medlemmernes ansvar, at sætte det tempo som passer dem. Idéen med TURC er, at der ikke er noget konkurrence – blot ren og skær motion for dem der har lyst.

Det siger Glen, medstifter af TURC, om initiativet:

“Min kollega Kasper og jeg valgte at starte vores egen lille “løbeklub”, fordi vi begge ønskede at indføre løb som fast motionsform – og vi begge havde haft udfordringer med at holde motivationen ved løb.Vi indgik et lille vædemål som den indledende motivationsfaktor, men vigtigere af alt et koncept, der skulle tilsikre den langsigtede motivation. Konceptet var, at det skulle være uambitiøst, så vi ikke skulle stresse os selv til at tilbagelægge enorme distancer – eller gøre det på imponerende tider. Dette har tilsyneladende vist sig at være særligt populært, da vi nu har tilslutning fra hele vores organisation.”

I forbindelse med, at vi i dag blev kåret som Københavns sundeste arbejdsplads, deltog Glen og Rasmus i morges i et “løbende” interview på P4 – Du kan høre interviewet her (spol hen til 02:33:07)

TURC er ikke vores eneste sunde initiativ

Udover vores uambitiøse løbeklub har vi hos AW Media også indført følgende initiativer i den sunde sags tjeneste:

  • Tre frivillige træningspas om dagen – dette kan være alt fra 20 armbøjninger til 60 sekunders planke
  • En daglig gåtur af 10 minutter, hvis vejret er til det
  • Frugtordning med fri frugt til alle medarbejdere

Derfor har vi fokus på at skabe en sund arbejdsplads

Hos AW Media tror vi på, at disse sunde initiativer styrker os i vores daglige arbejde. Gennem TURC og vores små træningspas, styrker vi sammenholdet i virksomheden, hvilket har en positivt effekt på vores evner til at samarbejde – og det kan mærkes.

De små træningspas giver anledning til et naturligt afbræk, hvilket gør det lettere for os at holde fokus på vores opgaver hele dagen, uden at få firkantede øjne. Vi tror på, at det er gennem disse sunde initiativer, at vi er i stand til skabe stærke resultater for vores kunder, glade medarbejdere og positive tal på bundlinjen.